About Avera

Hallo en welkom!

Mijn naam is Linda en ik ben de goudsmid achter Atelier Avera.

Al van jongs af aan vond ik het bijzonder hoe sieraden herinneringen en emoties kunnen bevatten. Als klein meisje vond ik het geweldig om in mijn moeders sieradenkist rond te snuffelen en te luisteren naar de verhalen die bij de sieraden hoorden.

Het was dan ook geen verassing dat ik uiteindelijk aan de Vakschool Schoonhoven goudsmeden ben gaan studeren. Ik heb daar met veel plezier dit mooie ambacht geleerd.

Atelier Avera is ontstaan vanuit de passie om bijzondere herinneringen om te zetten in unieke sieraden. Zo kan iemand een dierbare geliefde of dierbaar moment dicht bij zich dragen.

Ik vind het heerlijk om samen met iemand de wensen en ideeën te bespreken. Dit zijn vaak mooie gesprekken, die uiteindelijk leiden tot een uniek sieraad.

Mijn favoriete moment in het maakproces is het moment dat de nieuwe eigenaar het sieraad voor het eerst ziet. De ogen beginnen dan prachtig te stralen, en dan weet ik dat ik met mijn sieraad de juiste snaar heb geraakt.

Als ook jij op zoek bent naar een herinnering in zilver of goud, dan nodig ik je van harte uit om mijn portfolio te bekijken. Vragen beantwoord ik graag, dus voel je vrij om contact met me op te nemen.

Liefs, Linda | Atelier Avera